Blackberry Kush – Dutch Passion

:Blomstringstid 70 dage
Udbytte 450 gram
THC % 20-25%
CBD % 1 %
Højde 100cm

DKK225.00

Blueberry X Dark hash-plant

Denne Indica-dominerende Strain giver en vidunderlig afslappet Kush-effekt. Du kan forvente en meget stærk kropssten, der holder i lang tid

Blackberry Kush vandt 2. præmie ved Highlife Cup 2018 
Den prestigefyldte Highlife Cup tiltrækker nogle af de fineste cannabisstammer fra verdens førende opdrættere. Blackberry Kush vandt 2. priæmie ved Highlife Cup 2018.

Ikke på lager

Beskrivelse af Auto Blackberry Kush

Auto Blackberry Kush vandt 2. pris ved Highlife Cup 2018 i kategorien autoflower
Den prestigefyldte Highlife Cup tiltrækker nogle af de fineste cannabisstammer fra verdens førende opdrættere. Auto Blackberry Kush vandt 2. pris i kategorien Autoflower ved Highlife Cup 2018.

Auto Blackberry Kush har en meget kompleks frugtagtig kush-aroma
Auto Blackberry Kush er en ekstraordinær Indica-dominerende autoflower. Ud over sit smukke udseende har hun også en unik aroma og smagsprofil. Terpenprofilen viser tydeligt kompleksiteten af ​​denne stamme. Disse inkluderer terpinolene, pinene, limonen, caryophyllen og myrcen som de mest dominerende terpener.
Der er også masser af andre terpener, f.eks. linalool, humulene og de sjældnere ocimene, camphene og eucalyptol terpener. Tilsammen skaber dette en stor smagseksplosion, som kunderne bedst beskrives som frugtagtig, jordagtig, fyrretrælignende med en diesellignende undertone.

Kendetegn Blackberry

Auto Blackberry Kush er kendt for sine smukke lilla knopper og stærke aroma
Auto Blackberry Kush er en af ​​de autoflower-stammer, som mange avlere forelsker sig i. De smukke lyse lilla knopper ser så specielle ud, at det er svært ikke at elske dem! Det er en kompakt indica-dominerende plante, der normalt producerer planter med lilla knopper. Hun hører til 'Blue-Family' på grund af sine forældre og den specielle frugtagtige blåbæraroma. Disse blåbærgener giver de søde og frugtagtige noter i den komplekse aroma. Hash-planten giver den dominerende Kush-duft med jord og fyrlignende noter i denne krydsning.

Hvordan får du Auto Blackberry Kush endnu mere lilla?
Dette er et spørgsmål, som mange producenter stiller om denne stamme. Selvom de fleste planter naturligt vil have lilla blomster, uanset omstændighederne, er det stadig muligt også at finde grønne fænotyper. For at give denne belastning det ekstra skub, som de har brug for for at blive mørkere eller lilla, anbefaler vi at lade nattetemperaturen falde kraftigt. Dette efterligner et udeklima og hjælper med at fremhæve de lilla farver. Denne hashplante reagerer mere på kolde temperaturer end de fleste sorter. Som et resultat producerer hun forskellige pigmenter. Dette gør det muligt for blade og blomster at blive mørkere, ofte lyse lilla. Men farverne kan også variere fra meget mørke til næsten sorte.

.

Den genetik, der blev brugt til at dyrke Auto Blackberry Kush, garanterer følgende træk:

• En meget kompakt autoflower med et højt udbytte

• Hun har en meget kompleks aroma med de søde, frugtagtige noter fra blåbær og de jordagtige, fyrlignende noter fra Hash-planten

• En let at dyrke Indica-dominerende autoflower med for det meste lilla farvede knopper, der er meget kompakte og harpiksagtige

• Auto Blackberry Kush er en virkelig godbid for Indica-entusiasten. Et kompakt autoflower-anlæg med en stærk høj og "kropssten".

Effekter af Auto Blackberry Kush
Disse Indica-dominerende autoflower-frø giver en vidunderlig afslappet Kush-effekt. Du kan forvente en meget stærk kropssten, der holder i lang tid. Det høje starter med en stærk følelse af eufori, som langsomt skifter til en mere beroligende og afslappet følelse. Effekten er mere fysisk end mental. Det er den perfekte sort at slappe af om aftenen. Hvis du ryger nok, har hun en stærk sofa-lås og kan hjælpe dig med at få en god nats søvn.

Blomstringstiden for Auto Blackberry Kush
Auto Blackberry Kush er en kompakt autoflower og vokser til en gennemsnitlig højde på omkring 0,75 m. Nogle planter forbliver omkring 0,5 m, andre kan nå op til 1 m. Men generelt vokser hun til omkring 75 cm. Nogle fænotyper vokser meget hurtigt i starten, selvom de første 2 uger kan synes at være langsomme. Fra slutningen af ​​uge 3 til begyndelsen af ​​uge 4 kan hun virkelig begynde at vokse hurtigt. I uge 5 vil det meste af denne eksplosive vækst være overstået, og hun vil primært fokusere på at producere blomster.

På grund af den hurtige blomstring er det muligt at dyrke denne autoflower under næsten alle forhold. Selv i de mest nordlige eller sydlige regioner. Vælg de allerbedste 2,5-3 sommermåneder, fordi tilstrækkelige soltimer er vigtige for et godt udbytte. Hvis det er muligt, skal du prøve at dyrke hende i de måneder med mindst mulig regn. Det skyldes, at for høj luftfugtighed ikke vil gavne de kompakte knopper!

Udbyttet af Auto Blackberry Kush autoflower
Med den rigtige dyrkningsteknik og under de rette forhold kan hun give rimeligt høje udbytter. Det er muligt at opnå omkring 400-450 g / m2 i en kontrolleret indendørs dyrkning.
Individuelle planter kan let give flere hundrede gram pr. Plante. Auto Blackberry Kush frø kan dyrkes på alle typer systemer og dyrkningsmetoder, hvad enten det er hydro, jord eller kokosfibre. Med hydro / coco sammen med optimeret belysning er udbytter på mere end en halv kg pr. Plante mulige. Men dette er kun for de mest erfarne og professionelle producenter.
Udendørs kan hun give mellem 50-100 gram pr. Plante, og vi anbefaler kraftigt at dyrke hende i de mest solrige og tørre sommermåneder.

Rådgivning fra vores eksperter:

Et tip, vi kan give til både udendørs og indendørs avlere, er at være opmærksom på høj luftfugtighed. På grund af de tykke og temmelig kompakte knopper kan hun være mere tilbøjelig til at rotne end andre stammer. Det lønner sig at holde øje med hende og give hende tilstrækkelig opmærksomhed i løbet af de sidste uger af blomstringen. En ekstra ventilator i dit drivhus eller indendørs have kan sikre, at der er mindre stillestående luft. Dette minimerer chancerne for, at mug og knogleråd udvikler sig.
Auto Blackberry Kush er en let-at-dyrke autoflower, der klarer sig godt selv for mindre erfarne avlere. Hun klarer sig godt på alle typer mad og næringsstoffer. Med sit unikke udseende og smagsprofil appellerer hun straks til alle!

Oplysninger om Auto Blackberry Kush
Auto Blackberry Kush er en af ​​de smukkeste og mest unikke autoflower planter i vores samling. Hendes udseende forbliver meget specielt, uanset om du er en førstegangsavler eller en gammel hånd. Denne Indica-dominerende bil vil sprænge dit sind! Hun er robust, let at dyrke og producerer kompakte knopper med et godt forhold mellem blomster og blade, hvilket gør hende let at trimme.

https://www.youtube.com/watch?v=bOAgWenmZp0&feature=emb_logo

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Blomstringstid

65-70 dage

CBD

Over 10%

Højde

Høj, Medium

THC

20% – 25%

Område

Drivhus, Indendørs, Udendørs

Udbytte

Stort, XXL

Indica/Sativa

Indica-dominant

Blomst type

Feminiserede

Producenter A-Z

Dutch Passion

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop