CVault opbevaringsbeholder til Curing

CVault er den ægte lufttætte stashkrukke, der er tilgængelig takket være dens silikontætning og låsedesign.

Hær og opbevar din høst i den stabelbare CVault fugtighedsstyrede beholder – Inkluderer Boveda fugtighedspakke

Hver CVault fugtighedsreguleringsbeholder leveres med 1 60 gram 62% Boveda fugtighedspakke, der fastgøres til beholderens indvendige låg, hvilket altid giver friskhed.

Varenummer (SKU): -4 Kategori:

Beskrivelse

Old school lunch boxes, mason jars, and decorative vases are just a few of the most common secret stash jars typically used for your flower. But, what if there was a solution to old secret stash jars, like a specialized container that was both secretive, smell-proof, and entirely stack-able in the case of storing large quantities. There are all kinds of cute secret stash jars online ranging from Sprite cans, Pringles tubes, and even fake power surge protectors. However, the problem with these novelty secret stash jars is that they typically lack a true airtight seal, and almost never have humidity control.

There are a variety of reasons to want a secret stash container for your product that also protects your delicate flower. Whatever the case, there’s an abundance of containers available for the explicit purpose of secretly stashing your product away. One of the most sought after containers is, of course, the CVault. With personal and commercial containers ranging in sizes from a smal, there’s definitely a CVault for any occasion.

X-Small: 4-8 gram
Lille: 7-12 gram
Medium: 14-24 gram
Stor: 28-50 gram
2 liter: 3-4 ounces
4 liter: 1/2 pund
8 liter: 1 pund
21 liter: 2 pund
50 liter: 4 pund

CVault-containere er mange ting
Hemmelighedsfuld
Et af de vigtigste elementer i en hemmelighedsfuld stashkrukke er dens evne til at være … godt. Hemmelighed. Takket være sin konstruktion i rustfrit stål ser CVault ud til at høre hjemme i ethvert køkken lige ved siden af ​​oreganoen. Hvis du bor et lille sted, er CVault især ideel til opbevaring af dit produkt i enten dit køkken eller et kosteskab.

At være hemmeligholdt er ikke et mysterium, du kan prøve at kidnippe dig selv med en af ​​de nyhedshemmelige stashkrukker, de laver til blomster. I modsætning til nyhed har CVault rustfri stålkonstruktion, på trods af nyheden og originaliteten af ​​nogle af disse unikke stashkrukker, bliver de i sidste ende spildt, når din stash tørrer helt op.

Lugtfast
Tro det eller ej, der er en videnskab, der lugter mod en container, og den kommer i form af en lufttæt forsegling. Nogle udseende bedrager, en hemmelig stashkrukke, der ser ud til at have tykke vægge, og en lufttæt forsegling rent faktisk lækker noget aroma. Det betyder ikke noget, hvor hemmeligholdt din hemmeligholdte stashkrukke er … hvis den ikke er lugtfast, vil den ikke forblive hemmelig i meget lang tid.

Det er tid til at se fakta i øjnene, blomsten er ildelugtende, så hvis du vil have den bedst mulige hemmelige stashkrukke til dit produkt, skal den være lugtfast. En potent blomst kan lugte et helt hus op, hvis det er frisk nok, mens nogle brugere måske beundrer denne kendsgerning, kan værelseskammerater og familie finde denne aroma ubehagelig.

Mørk
Lys er den største dræber af potent blomst. Produktet elsker at opbevares i mørket, så hvis din nuværende hemmelige stashkrukke til blomst er gennemsigtig, vil du måske overveje det igen. Murværk af glas er det bedste valg for entusiaster, der ikke er forsigtige med deres stash. Du genkender disse mennesker fra deres udtørrede stash, som de købte for en uge siden.

Det er bedst at undgå denne rute og holde sig til en mørk og hemmelighedsfuld stashkrukke til din blomst. Jeg tror det kan virke kontraintuitivt for nogle nybegyndere, at sollys faktisk dræber dit produkt, men det er sandt. Det er heller ikke svært at bevise, prøv at lade din blomst være ude på sofabordet et par nætter, hvilket du sandsynligvis allerede har gjort, og observer, hvor hurtigt den begynder at virke mere som oregano.

Inkognito
Stealthiness er nøglen, når du konstant har slægtninge eller familie, der kommer forbi. Det er åbenlyst at holde produktet ude af syne, er den bedste metode til at holde niecer, nevøer og børnebørn beskyttet mod at opdage dit hemmelige stash. Sikker på, der er mange forskellige stash-steder, et af de bedste, vi har set, er at udhule en gammel bog og holde den lige på din bogreol. Denne metode er åbenbart ikke lugtbeskyttet, men det er en god inkognitoteknik, hvis du smider en ekstra lille personlig CVault indeni.

Hvis du har den slags køkken med masser af forskellige gryder og køkkenbeholdere, kan CVault blande sig lige ind i resten af ​​dit udstyr og give både en hemmelig og lugtfast stash komplet med fugtighedsregulering.

CVault
CVault opbevarer din blomst og opretholder automatisk det ideelle fugtighedsniveau og temperatur, uanset dens tilsigtede levetid. I det væsentlige er CVault i øjeblikket den smarteste hærdnings- og opbevaringsbeholder på markedet, bare læg din stash i og glem det! For den mest hemmelige stashkrukke er CVault et af de mest inkognitostash, der findes i dag.

CVault er kærligt kendt som kenderens opbevaringsbeholder:

Genopliver gammelt produkt
2-vejs luftfugtighedskontrol
Forbedre smag
Forbedrer glathed
Opbevar produkt længere
Funktioner:

1/4 “silikontætning for at sikre en lufttæt forsegling
Lågets top kan skrives på med en IKKE-PERMANENT markør til mærkning
Fugtighedspakkeholder specielt designet til at holde din Boveda Fugtighedspakke
Konstrueret til at give en lufttæt forsegling; låser produktets friskhed konsekvent.
CVaults kan stables: Køb flere størrelser af CVault uden opbevaringsproblemer, da containere kan stables.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop