Top Kvalitet Cannabis Frø

Tilbud
Nyhed

Banana Kush Cake (Feminiseret) – Sensi Seeds

85,00 kr.
51,00 kr.

Tilbuddet udløber om:

362 dage, 0 timer, 55 minutter og 56 sekunder.

Producent : Sensi Seeds

Banana Kush Cake Feminized er består af Banana Kush og Wedding Cheesecake, som begge har imponerende genetik.

producerer en skunky, frugtagtig aroma. High er kraftfuld, beroligende og drømmende med et strejf af sativa buzz.

 

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Om Banana Kush Cake Feminized

Banana Kush Cake Feminized er 65% indica og 35% sativa. Den har flere forskellige fænotype variationer og er en af ​​Sensi Seeds ‘mest genetisk spændende stammer, udviklet som en del af 2021 forskningsprojektet. Dens moderplanter inkluderer Banana Kush og Wedding Cheesecake, som begge har imponerende genetik i sig selv. Stammen vokser til gennemsnitlige højder og producerer en skunky, frugtagtig aroma. High er kraftfuld, beroligende og drømmende med et strejf af sativa buzz.

Vækstmønster af Banana Kush Cake Feminiseret

Banana Kush Cake cannabisfrø er 65% indica, 35% sativa. Planter dyrket af frø vil producere en række fænotype variationer. Simpelthen vil der være subtile fysiske forskelle mellem planterne, hvilket gør dette til den ideelle stamme for dem, der sætter pris på variation.

Forældreplanterne er Wedding Cheesecake og Banana Kush – begge populære stammer rundt om i verden. Dette er den feminiserede variant, som gør det lettere at dyrke, da frøene ikke producerer mandlige planter. I gennemsnit tager de kvindelige planter omkring syv til ni uger at blomstre, selvom dette kan variere.

Den 65% indica dominans betyder, at planterne normalt er kompakte; en fordel for dem, der ønsker at dyrke deres planter diskret. Planternes hovedstængler er normalt robuste og stærke med knudepunkter med tæt afstand, masser af grene og en nogenlunde pyramideform. Selvom planterne er små, må du ikke tage fejl, de er i stand til at producere store udbytter. Dette er noget, der er et stort træk for avlere.

Banana Kush Cake Feminizeds knopper er normalt fede, vægtige og koniske med masser af klæbrig harpiks. Disse knopper løber lejlighedsvis til de øverste stilke og grene, og blomsterklyngerne forbliver normalt tætte snarere end åbne. Et særligt attraktivt træk ved denne stamme er farven på bægerne, som ofte har lyserøde og orange pistiller, når de vokser.

For de bedste resultater skal planterne dyrkes i tempererede eller kontinentale klimaer eller indendørs under kunstigt lys. De, der kan lide at teste dyrkningsteknikker, vil med glæde bemærke, at denne stamme reagerer godt på SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of ​​Green) og supercropping.

Effekt, smag og lugt af Banana Kush Cake Feminized

Banana Kush Cake Feminized tilbyder en høj, der er meget indica i personlighed. Efter forbrug bemærker brugerne den dybe følelse af afslapning kombineret med et strejf af løft takket være sativa-indflydelse.

Planternes duft er ofte skarp og skunky med en tydelig tone af banan – deraf stammens navn. På trods af skunk-forældrene bliver lugten dog aldrig for overvældende, hvilket gør det til en god mulighed for dem, der forsøger at dyrke deres planter diskret.

Denne frugtagtige, dank aroma intensiveres ofte, når planterne blomstrer. De samme smagsnoter er til stede i smagen sammen med et strejf af peber, brunt sukker, citrus og sur røg.

Vidste du?

  • Banana Kush Cake Feminized fås i en anden variant
  • Stammen blev udviklet som en del af Sensi Seeds Research i 2021
  • Det tager sit navn fra sin karakteristiske skunky bananaroma

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

Blomst type

Blomstringstid

,

Indica/Sativa

Producenter A-Z

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...