Top Kvalitet Cannabis Frø

Tilbud
Nyhed

Banana Frosting (Feminiseret) – Sensi Seeds

Fra: 145,00 kr.
Fra: 87,00 kr.

Tilbuddet udløber om:

362 dage, 2 timer, 20 minutter og 56 sekunder.

Producent : Sensi Seeds

Banana Frosting producere store udbytter med masser af klæbrige, harpiksagtige knopper. intens, opløftende og  afslappende

du når desuden hurtigt i mål med den korte blomstringstid på kun 50 til 65 dage

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage
  • Udbytte Stort, XXL

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Om bananfrostning feminiseret

Denne stamme kan prale af en imponerende forældre med en genpulje, der inkluderer Skunk Kush, Hindu Kush, Diesel og Silver Haze. Det er en 70% indica, 30% sativa stamme, hvilket er tydeligt i planternes relativt hurtige blomstringsperiode og alligevel citrussy aroma og smag. Takket være dets moderplanters kvaliteter kan producenterne forvente rigelige udbytter med masser af klæbrige, harpiksagtige knopper. Det høje er naturligvis også værd at nævne – intens, opløftende og dybt afslappende. Det er meget en cannabisstamme i amerikansk stil.

Vækstmønster for bananfrostning feminiseret

Denne hybrids imponerende genetiske pool inkluderer moderplanter som Silver Haze, Skunk Kush og Hindu Kush. Sativa-indflydelsen er stort set takket være Silver Haze og resulterer i en mærkbar følelse af eufori, når den indtages. Imidlertid er indica-indflydelsen fra Kush-opdragelsen tydelig i de rigelige knopper og store udbytter, og diesel kan påvises i aroma og cerebral høj.

Disse frø er feminiserede, hvilket betyder, at det er meget usandsynligt, at pakken indeholder mandlige planter. Dette er en fordel for nybegyndere, da det betyder, at der sandsynligvis ikke vil være noget krav om at identificere og fjerne visse planter under dyrkning.

En anden fordel ved denne stamme er dens relativt korte blomstringstid på kun 50 til 65 dage, hvilket er nyttigt for dem, der vil høste planterne ret hurtigt. På trods af at det for det meste er sativa, vokser stammen ikke til for høje højder. Faktisk er det en ret kompakt sort og kan dyrkes diskret, både indendørs og udendørs.

Tilsyneladende er stammen robust og busket, hvilket minder om dens indica baggrund. Hovedstammen er tyk og stærk og har grene med korte internoder. Dyrkerne kan forvente at se masser af knopper dannet i blomstringstrinnene, hvilket normalt resulterer i en kofangerhøst. Colaerne er store og tætte og har pyramideform.

En af denne stammes største træk er dens omfattende udbytter. Når de dyrkes udendørs under de rette forhold, producerer producenterne sandsynligvis en betydelig mængde. Planterne klarer sig også godt indendørs. Hvis planter vokser udenfor, skal klimaet være varmt og solrigt med en lang, pålidelig sommer. Middelhavslandene er perfekte.

Planterne reagerer godt på de fleste dyrkningsteknikker, såsom SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of ​​Green), supercropping og lollipopping.

Effekt, smag og lugt af bananfrostning feminiseret

Stammen er 70% indica og 30% sativa, og de fleste brugere bemærker, at sativa er fremherskende i duften, smagen og i en grad i det høje.

Ikke overraskende (givet dets oprindelse) producerer stammen en effekt, der er intens og hurtigvirkende. Brugere kan forvente fysisk afslapning uden en sofa-lås og en følelse af varme og lykke. Sativa-genetikken tilføjer også en følelse af eufori og lige det rette niveau af løft.

Når planterne vokser, har de en sød, moden banan- og citrusaroma, som styrker efterhånden som blomstringsperioden skrider frem. Andre frugtagtige dufte kan også påvises, især nær høstfasen. Når de smages, bemærker brugerne, at citrus er den dominerende smag med en ny bananfinish, men der er også et strejf af krydderi og brunt sukker også. Denne frugtagtige sødme afslører Banana Frostings californiske side.

I en nøddeskal

  • Denne stamme er en relativt kompakt plante og kan dyrkes diskret.
  • Det producerer en behagelig sød banan og citrus aroma og smag.
  • Dens forældre inkluderer Silver Haze, Hindu Kush og Skunk Kush.
  • Planterne kan være sårbare over for skimmelsvamp og skadedyr, og dette skal man huske på, mens man dyrker dem.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

,

Blomst type

Blomstringstid

,

Indica/Sativa

Producenter A-Z

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...