Atami, hydro rokz, 45 L

DKK140.00

Leca nødder fra atami

kvalitets leca der med fordel kan blandes i dit medium for bedre resultater.

 

 

Varenummer (SKU): atami-hydro-rokz-45-l Kategori:

Beskrivelse

Hydro Rokz 8-16 mm

Hydro Rokz er lavet af ren og saltfri bagt ler. De indeholder en meget lav koncentration af elementer, og dette gør dem ideelle som underlag til hydrokultur. Kvaliteten af ​​lerstenerne bestemmes stort set af pH-værdien.
Clay småsten bruges til forskellige dyrkningsmetoder. Undertiden placeres de i bunden af ​​blomsterpotten, når de vokser på et jordunderlag som jord. Hydro Rokz bruges også som en ekstra dræning.
Hydro Rokz kan blandes med underlaget for at gøre det voksende medium luftigere, så rødderne også kan forgrene sig bedre. En anden metode, der er meget anvendt, er at dyrke planterne direkte på Hydro Rokz. Dette gøres ofte i kombination med en iltpumpe. På denne måde nedsænkes rødderne i bunden af ​​gryden konstant i vand med flydende gødning blandet ind, og iltpumpen tilvejebringer nok ilt til rødderne.
At vokse hydroponisk med Hydro Rokz er meget vellykket, fordi leretstenerne og den flydende næringsstofopløsning er en gylden duo, når det kommer til en overdådig forsyning af ilt. Planterne får begge ilt fra toppen og nedenfra. Det strømmende vand indeholder mange gange mere ilt end almindeligt stillevand.
• Let at bruge
• Luftig struktur
• Stærke, sunde rødder

Yderligere information

Vægt 19 kg
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop