Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

PLANT!T 4 POT

1.999,00 kr.

Disse er meget populære hydroponiske systemer, der kræver meget lidt voksende medier, men kræver meget næringsstof / vandopløsning. PLANT! T® eros IV er bedst egnet til kortsigtede og sæsonbestemte planter.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Anlægget understøttes i en netpotte fyldt med voksende medier som lersten og rødderne er nedsænket i en stærkt iltet næringsstof / vandopløsning. PLANT! T® eros IV indeholder 4 moduler og en separat næringsopløsning master tank med en niveau indikator. Næringsopløsningen recirkuleres rundt om hele systemet med en højkvalitetspumpe for at sikre, at hver plante får den korrekte mængde opløsning. De to dobbelte udstødningsluftpumper og en nedsænket airstone i hver tank giver en stor mængde ilt til plantens rødder, hvilket resulterer i hurtig vækst.

De bobler, der frembringes af iltstenen, indeholder næringsstof / vandopløsningen konstant bevægende og iltrig, så rødderne bliver sunde.

Det er vigtigt at overvåge EC og pH-niveauerne tæt sammen med dette system for at opnå optimale resultater. Dette er nemt at gøre ved blot at fjerne inspektionsportdækslet og tage en pH / EC-aflæsning. Det

PLANT! T® eros IV fordele:
Formål design – bedre end et DIY system, alt hvad du behøver er inkluderet
Nem at overvåge – fjern inspektionsportdækslet for at kontrollere pH / EC-aflæsninger
Højkvalitetspumpe – sikrer, at næringsopløsningen recirkuleres over hele systemet